22 Ekim 2024

SMG’ye konuştular: “Samsunspor hak ettiği yerde olacak”

0

Samsunspor’un Fenerbahçe ile berabere kaldığı maçının ardından İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İcra Kurulu Üyesi Serkan Kaya ve İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı eski Samsun TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven Samsun Medya Grubu’na özel açıklamada bulundular.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Samsunspor’un Fenerbahçe ile berabere kaldığı maçının ardından İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İcra Kurulu Üyesi Serkan Kaya ve İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı eski Samsun TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven Samsun Medya Grubu’na özel açıklamada bulundular. Başkan Kurnaz, “Sezon başı küme düşecek miyiz, düşmeyecek miyiz? in yerine şimdi Avrupa’ya gideceğiz diyoruz. Takımda bunu gördük. Başkanımıza, hocamıza oyuncularımıza ve muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

“TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERDİK”

İcra Kurulu Üyesi Serkan Kaya, “Büyük Samsunspor taraftarına çok teşekkür ediyoruz. Müthiş bir koreografi. Samsunspor bulunduğu yeri hak ettiğini tüm Türkiye’ye gösterdiğini düşünüyorum. İnşallah lig sonunda da başkanımızın önderliğinde Samsunsporumuz bu armanın hak ettiği yerde olacak. Bizde tüm çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Mücadelemiz devam edecek.” 

“ÇOK İYİ GERİ DÖNÜŞ”

İbrahim Güven, “Büyük taraftar yürüyüşüyle başlayan organizasyon devamında, maç gerçekten keyifliydi. Takımımız ilk yarı biraz tutuktu. Ama ikinci yarı maçı kazanmak adına çok güzel işler yaptı. Şans eseri bir gol yedik. Ama bunun akabinde takım çok iyi geri dönüş yaptı. Öncelikle böyle bir takım kurduğu için Yüksel başkanı, hocamızı futbolcularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlara inşallah 3 puanlarla devam edeceğiz”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir