22 Ekim 2024

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan İrfan Can yorumu: Tam bir şov

0

Samsunspor sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Kırmızı – Beyazlıların Başkanı Yüksel Yıldırım Ekol Tv’de canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

“İRFAN CAN KENDİNİ YERE ATTI”

Maçın son bölümünde attıkları golde faul olup olmadığına yönelik çıkan tartışmalara karşılık Yıldırım, “Attığımız golde asla faul yok. Artık Türk futbolu Avrupa’da 6. büyük lig olacaksa. Bizimde artık futbolu fiziksel ve hızlı oynamamız gerekiyor. Orada bir dokunma var ama İrfan Can Kahveci artistlik bir şekilde kendisini hemen attı yere. Bu işleri güzel yapıyor. Hakem faul vermeyince hemen ayağa kalktı. Soner Aydoğdu çok güzel bir şekilde gol attı. Sonra İrfan Can Kahveci kendini bir daha yere attı. Ben şaşırdım ne oluyor diye. Tam bir şov. Bunlar, futbolun cilvesinde var. Eğer ikinci golümüz iptal olsaydı ben kanal kanal hakemleri yerden yere vururdum. Bu kadar da değil.  Sonuç olarak biz sahaya oynamak ve 3 puan almak için çıktık. Maçı seyrettikten sonra, üzülen biz olduk. Normalde Anadolu takımı kapanır, Fenerbahçe bize karşı kapandı. Fenerbahçeyi elimizden kaçırdık. Fenerbahçe 1 puan kazandı. Biz 2 puan kaybettik.” diye konuştu.” diye konuştu. 

“GALATASARAY’I DURDURMALIYIZ”

Galatasaray maçı hakkında da konuşan Yüksel Yıldırım, “Analiz ekibimiz Galatasaray’a iyi çalışıyor. Galatasaray, Kasımpaşa ile berabere kaldı, Young Boys’a yenildi, Riga’da puan verdi. Fenerbahçe’ye karşı nasıl oynadıysak Galatasaray’a karşı da öyle oynayacağız. İlk 30 dakikada Galatasaray’ı durdurmalıyız. Elbette iç saha ile deplasmandaki maçlarda oyun farkı var. Samsunspor otobüsü, kamyonu çekmeyeceğiz. Yere yatıp vakit geçirmek de istemiyoruz.  Galatasaray, Tottenham maçını oynayacak. Onun yorgunluğuyla inşallah Galatasaray’dan puan alacağız. Yapamasak da dünyanın sonu değil. Bu Galatasaray, gitti Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-1 yendi. ” ifadelerini kullandı.  

PRİM AÇIKLAMASI 

Takıma verilecek primlerin sezon başından belirlendiğine değinen Yıldırım, “Biz sezon başı tüm prim sistemini yazılı bir şekilde verdik. Evdeki maçlarda galibiyet 80 bin, beraberlik 40 bin, deplasmandaki galibiyetler 100 bin, beraberlikler 50 bin. Türkiye’de adı 4 büyük diye geçen bize göre büyük küçük fark etmiyor maçada ister evde olsun ister deplasman olsun galibiyet 200 bin beraberlik 100 bin diye belirledik. Yani normalin 2 katına çıkardık. Onun dışında özel bir prim falan yok. Ama geçen seneye göre primleri yükselttim. Bunun sebebi de transfer yapamadığımdan. Transfer yasağını kaldırma şansım yok. 2 dönemli ceza kesinleşti. Hocalar oyuncuyu istemeyince tek taraflı fesih yaptım Samsunspor şampiyon olsun diye. Bedelini ödedik. Bu hayatta varmış. Devre arasında takviye yapma şansımız olsa ligi ilk 4’te bitirebilirdik. Takımdaki eksikleri bizde biliyoruz. Kısıtlı bir kadro ile biz oynuyoruz” dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir