23 Ekim 2024

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul vatandaşı dinliyor

0

Şeffaf, katılımcı ve ortak akılla şekillenen daha güzel bir Terme için düzenlenen Mahalle Buluşmaları, Terme Kaymakamlığı öncülüğünde bu kez ilçenin Şuayip Mahallesi’nde yapıldı. Programa Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Eyüp Çakır, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarı Sedat Şen ve mahalle sakinleri katıldı.

“AYNI GÖZ VE GÖNÜL HİZASINDA OLMANIN GÜZELLİĞİNİYAŞIYORUZ”

Mahalle buluşmalarında göz ve gönül hizasında temas kurmanın güzelliklerini yaşadıklarını ifade eden Başkan Kul, “Terme Belediyesi olarak Kaymakamlığımız öncülüğünde devam eden bu ‘Mahalle Buluşmaları’ ile ilçe halkının ekstra taleplerini bizzat vatandaşın ayağına giderek yerinde alıp Terme’nin geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte, iç içe şekillendirmek istiyoruz,” sözlerine yer verdi.

TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, sorunların çözümü için ilgili birim müdürleri ile gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti. Mahalle sakinlerinden gelen talepleri tek tek not alan Kul, “İlgili birim müdürlerimizle beraber gerekli incelemeleri yapacağız, isteklerinize dair sürecin takipçisi olacağız,” diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir