19 Ekim 2024

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan örnek davranış: Sosyal medyada da vatandaşın sesine kulak veriyor

0

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Canlı Haber Facebook sayfasında paylaşılan ve samsungazetesi.com sitesinde yer alan “İlçemizi hep birlikte daha ileri taşıyacağız” başlıklı habere gelen yoruma yapıcı dille verdiği yanıtla, örnek bir davranışa imza attı. 

BAŞKAN KUL, VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERDİ 

Sosyal medya kullanıcısının, “Sayın başkan iki dönem yaptığını biliyorum sonra Ali Kılıç geldi oda aynı yapılan bir pazar yeri oda selde havaya kalktı bir de alt yapı diye bir eştiler bir şeyler yaptılar şimdide ırmağın genişletilmesiyle uğraşıyorlar 20 senedir şu güzelim çayın etrafını iki taraflı güzel bir halkın gezeceği kafeteryalarla desteklemek güzel bir görünüm verir yoksa Terme bu şekil 50 senede geçse aynı kalır” ifadeleriyle görüşlerini dile getirdiği yoruma yanıt veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, adeta gönülleri fetheden bir dille sosyal medya kullanıcısının sesine kulak verdi. 

VATANDAŞI ÇAYA DAVET ETTİ 

Telefon numarasını paylaşan Başkan Kul, görüş bildiren vatandaşı belediyede çay içmeye davet ederek, “Sevgili kardeşim, görüş, öneri ve projelerinizi dinlemek için sizi belediyemizde çay içmeye bekliyorum. Tel 0532 308 51 72. Görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılar” ifadelerini kullandı. 

FİKİR İŞÇİSİ: NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir