24 Ekim 2024

Samsun’da siyasetçilerden teröre lanet!

0

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda 4 şehit, 14 yaralı olduğu  açıklandı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist ise öldürüldü. Saldırının ardından Samsun milletvekilleri ve belediye başkanları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda terörü lanetledi.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya YILMAZ: Ankara-Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ tesisinde gerçekleştirilen hain saldırı nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

HAİN SALDIRI

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet MUŞ: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabb’imden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

NEFRETLE KINADI

İYİ Parti Ekonomi ve Kalkınma Politikaları Başkanı Samsun Milletvekili Erhan USTA: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

KAHRAMANLARA RAHMET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit DOĞAN: Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik  gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyorum. Saldırı sonucu şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir