24 Ekim 2024

Samsunlu tekniker İlker Şahin terör saldırısında ölümden döndü!

0

SAMSUNLU İLKER ŞAHİN TERÖR SALDIRISINDA YARALANDI 

Yaşanan hain saldırı anlarını kendisini ziyaret eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a anlatan Gazi Şahin, “TUSAŞ’ta tekniker olarak çalışıyorum. Vardiya değişim saatimizdi işten çıkarken birden saldırmaya başladılar. Silah sesleri ile önümde bulunanlar yere düştü bende uzaklaşmak için koşmaya başladım. O esnada ayağımdan vurulmuşun ama olayın sıcaklığı ile hissetmedim. Daha sonra ambülansla hastaneye kaldırdılar. Vücuduma 4 kurşun isabet etmiş 3’ünü çıkardılar, biri ayağımda sinirlere çok yakın olduğu için bıraktılar” dedi

“VATANIMIZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gazi İlker Şahin “böyle hain saldırılarla bizleri yıldıramazlar. Bizler vatanımız için üretmeye devam edeceğiz. Buradan çıkar çıkmaz işimin başına dönüp vatanım için çalışmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

TERME’YE SELAMI VAR

Başkan Kul, “Geçtiğimiz haftalarda gazimiz ile ilçemizde bir araya gelmiştik. Yaralandığını öğrenir öğrenmez hastanede ziyaretine geldim. Gazimiz çok metanetli ve Terme’ye selamı var. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli evlatlarımızın çalıştığı gözbebeğimiz Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.(TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabb’imden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun “dedi.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayisine yapılan hain terör saldırısı sonucu 5 kişi şehit edilmiş 22 kişi de yaralanmıştı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir