26 Ekim 2024

Başkan Halit Doğan: “Samsun’da ilk hedefimiz Gülsan’ı Toybelen’e taşımak”

0

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın buluşmaları toplantısına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, toplantıda kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Gülsan Sanayi Sitesi’nin son durumunu aktaran Başkan Doğan, yılbaşına kadar Toybelen’e Gülsan Sanayi Sitesi’ni taşımayı amaçladıklarını ifade etti.

“İLK HEDEFİMİZ GÜLSAN’I TOYBELEN SANAYİ SİTESİ’NE TAŞIMAK”

Gülsan’ın yerinde kalmayacağını ve taşıyacaklarını ifade eden Başkan Halit Doğan, “Konuşulan, ‘Toybelen Sitesi olmuyor, Gülsan’da kalacaksınız’ diye bir şey yok. İlk hedefimiz Gülsan Sanayi Sitesi’ni Toybelen Sanayi Sitesi’ne taşımak. Toybelen’de de çok hızlı çalışıyoruz. Müteahhidin işi bir an önce bitirmesi için belediye olarak gereken tüm desteği veriyoruz. Amacımız yılbaşına Toybelen’e Gülsan Sanayi Sitesi’ni taşımak. Gülsan’ı da bir taraftan yıkmaya başlamak” dedi.

“KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI’NDA DA SAMSUN KAMUOYUNA DUYURACAĞIZ”

Yapacakları düzenlemeyi mecliste açıklayacaklarını dile getiren Başkan Doğan, “Orada bir düşüncemiz var. Mevcuttaki durumda hem kamulaştırma davalarından kaynaklanan hem de diğer hususlarla ilgili çalışıyoruz. Henüz netleşen bir şey yok. Gülsan’daki muhataplarımızla konuşuyoruz. SBB Meclisi’ne yapmış olduğumuz hazırlığı inşallah Kasım toplantısına getireceğiz. SBB Kasım ayı meclis toplantısında da Samsun kamuoyuna duyuracağız. Gülsan’ı boşaltmak en büyük amacımız. Çünkü başka türlü bu işi yapabilme şansımız yok. Gülsan Sanayi Sitesi’ni kaldıracağız. O konuda tereddüt yok” diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir