27 Ekim 2024

Başkan Murat İkiz’den Başkan Halit Doğan’a Avrupa Standartlarında yol teşekkürü

0

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde devam eden çalışmalara katkılarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür etti. Başkan İkiz yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra ilçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizin alt ve üst yapı hizmetlerinin daha ileri götürülmesi için planlamalar yaptık. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan bizlere her türlü katkı ve desteği sunmaktadır. Kırsal mahallelerimizde çalışmalar devam ederken diğer taraftan şehir merkezinde,25 Mayıs Caddesi ve Kazım Paşa caddesinde  önceki başkanlık dönemimizde de gerçekleştirdiğimiz Avrupa standartlarındaki yolların tekrar yenileme çalışmalarında bulunuyoruz. Bu noktada tüm ekibiyle çalışmalarımızı sağlayan Büyükşehir Belediye başkanımız Halit Doğan’a ilçem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan yol çalışmalarının sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayıp, aynı zamanda şehirdeki ekonomik canlılığı da artıracağına dikkat çeken Başkan İkiz, “Avrupa standartlarında yapılan bu yollar, hem güvenliği artırıyor hem de şehir içindeki trafik akışını düzenli hale getiriyor. Bu projeler, halkımızın yaşam kalitesini doğrudan etkileyecek” diye konuştu.
Yolların yapımında kullanılan modern teknikler ve malzemeler hakkında bilgi veren Başkan İkiz, “Bu projede, çevre dostu malzemeler ve sürdürülebilir yöntemler kullanmaya özen gösteriyoruz. Böylece, geleceğe dönük yatırımlar yapmış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN İKİZ, AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yaptığı açıklamada AK Parti Belediyeciliği üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Başkan İkiz, partisinin yerel yönetim anlayışını ve gerçekleştirdiği projeleri anlatarak, “AK Parti olarak halka en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Herkesin ihtiyacını gözeterek, ilçemizin gelişimi için planlamalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile uyum içerisinde vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet için gayret sarf ediyoruz. Bizler Şehirlerimizin gelişimi için çalışırken Samsun Milletvekillerimizde Havza Organize Sanayi Bölgesine yeni yatırımcıların kazandırılması için yoğun çalışma içerisindeler ” diye konuştu.

Başkan İkiz, özellikle altyapı çalışmaları ve sosyal projelere vurgu yaparak, “31 Mart seçimlerinden sonra kollarımızı sıvayıp ilçemizi şantiyeye çevirdik. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde yeni parklar, yollar ve sosyal yaşam alanlarını hizmete alarak halkımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan İkiz ayrıca, “Halkımızın desteğiyle daha nice projelere imza atacağız. Bizim için önemli olan, halkımızın mutluluğu ve refahıdır” dedi. 

Bölge halkı da yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir