27 Ekim 2024

Samsunsporlu oyunculardan galibiyet mesajı: Taraftarımıza armağan olsun

0

‘GERİDEN GELİP KAZANMAYA ALIŞTIK’

Kasımpaşa karşısında alınan 1-4’lük galibiyetin ardından, Samsunsporlu oyunculardan Soner Aydoğdu, Carlo Holse ve Bedirhan Çetin açıklamalarda bulundu.

“CAMİAYA ARMAĞAN”

Aydoğdu, “Bedirhan teşekkür ederim. Kendisine hayırlı olsun diyelim; ilk 11’de başlaması büyük bir adım. Altyapımızdan yetişen bir değer, tüm gençlerimize ihtiyacımız var. Üstüne düşeni yaptı, inşallah devamını getirir. Biz geriden gelip kazanmayı alışkanlık haline getirdik. Bu galibiyeti dediğim gibi Ntcham’a ve Samsunspor camiasına armağan ediyorum. Takımda çok güzel bir birliktelik var. Ntcham karakterli bir oyuncu, şanssızlıklar yaşasa da güçlü bir duruş sergiliyor,” dedi.

‘ÖNEMLİ OLAN BAŞARILI OLMAMIZ’

Carlo Holse taraftarlara teşekkür ederek, “Soner’in attığı gol bizi öne geçirdiği için daha anlamlıydı. Takıma gollerle katkı sağladığım için mutluyum, ama kimin gol attığı önemli değil; takım olarak başarılı olmamız önemli. Bize destek veren taraftarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz” dedi. 

“MUTLUYUZ”

Samsunspor formasıyla ilk kez 11’de başlayan genç oyuncu Bedirhan Çetin ise, “Biz her maça 3 puan almak için çıkıyoruz. Bugün de buraya bunun için geldik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Ayriyeten de Soner abimin golü için tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir