27 Ekim 2024

Ünlü yorumculardan övgü: Anadolu Kaplanı Samsunspor

0

Ünlü spor yorumcuları Tarık Üstün, Sinan Engin ve Gültekin Onay Kasımpaşa galibiyetinin ardından Samsunspor’a övgüler yağdırdı.

‘ANADOLU KAPLANI’

TRT Spor’un deneyimli yorumcusu Tarık Üstün, Anadolu takımı diyorum üstüne basa basa. Bu takımın lakabı Anadolu Kaplanı. Bugün üzerinde söylüyorum Anadolu Kaplanı Samsunspor olmuştur. Tabi ki müzesinde bu kadar kupası olan bir takımın ve benim çok sevdiğim bir takımın Asla başarılarına laf söylemek bize düşmez. Ama bence bugün itibariyle bence Anadolu Kaplanı Samsunspor’dur” dedi. 

GÜCÜNE VURGU 

Sinan Engin, Samsunspor’un başarısını değerlendirirken, “Hafta sonu oynanan maça bakıyorsun Samsunspor takımı ne ya… Böyle bir şey var mı? 4-1 kazanıyorsun, Kasımpaşa taş gibi takım, Beşiktaş çok iyi zamanda gitmiş Samsun’a” diye konuştu.

“BAŞARILI BİR SEZONUN KANITI”

Güntekin Onay, ise Trabzonspor’un 10 puan geride kalmasının Samsunspor’un başarılı bir sezon geçirdiğinin kanıtı olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor şampiyonluk umutlarını bu sene yitirdi gibi. Bakıyorsunuz Galatasaray’ın 13 puan, Samsunspor’un 10 puan gerisinde…” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir