28 Ekim 2024

Samsun’da teröre lanet yağdı!

0

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen eylemde Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısı ile İsrail’e tepki gösterildi.

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

AGD Samsun Şubesi tarafından düzenlenen programda onlarca kişi terörü lanetlemek için Gazi Caddesi’nden Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim okunarak duaların edildiği programda hem hain terör örgütü PKK tarafından 5 vatandaşın şehit edildiği 22’sinin de yaralandığı TUSAŞ saldırısı hem de İsrail’in katliamları protesto edildi. 

İSRAİL TERÖR DEVLETİDİR

Yıllardır Türkiye’nin hedef tahtasında olduğunu dile getirdiklerini hatırlatan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, “Kurulduğu günden beri Filistinli kardeşlerimizi yok eden bir terör devleti var. Adı da İsrail’dir” dedi.

KATLİAM ARTIK DURSUN 

Gazze’deki katliamın durmasını ümit ettiğini dile getiren Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen de, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen hain saldırıya da sert bir dille tepki gösterdi. 

BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇİLMELİ

“Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi her fırsatta kana bulamaya yeltenen ve son olarak Ankara’da gerçekleşen terör saldırısının gerçek faili olan siyonist maşası PKK ve PYD ile anladığı dilden konuşmak tek çözüm yoludur” diyen AGD Samsun Şube Başkanı Şenol Altun da şunları söyledi: “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve kendi ülkemizin yöneticileri olmak üzere tüm İslam ülkelerinin liderlerinden bir an evvel İsrail rejimine karşı harekete geçmelerini istiyoruz. İsrail ile tüm ilişkilerin kesilmesini ve caydırıcı kararlar alınmasını istiyoruz. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir